Αναρτήσεις

Ε.Α.Σ. Εργαζομένων Δήμου Αλίμου: ο Πρόεδρος, η Αντιπρόεδρος και η Γραμματέας του Συλλόγου ζητούν ξανά επιχορήγηση από τον Δήμο, χωρίς ενημέρωση και νόμιμη εξουσιοδότηση των μελών του Δ.Σ., ενώ γυρίζουν την πλάτη στους εργαζόμενους και αδιαφορούν για τα προβλήματα.

Σχόλιο του ΜΕΤΑ ΟΤΑ για την κατάθεση πρότασης νόμου για την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού από την Ε.Ε. της ΠΟΕ ΟΤΑ: Συνάδελφοι "Με π@ρδές αυγά δεν βάφονται!"

Στα δικαστήρια στέλνουν ξανά την ΠΟΕ ΟΤΑ οι υπουργοί Οικονομικών Κ.Χατζηδάκης και Εσωτερικών Θ.Λιβάνιος, για την απεργία-αποχή από την αξιολόγηση.

Η παροχή γάλακτος μπορεί να καταβάλλεται και σε χρήμα

Ν. 5143/2024 (ΦΕΚ 161/Α’): Προϋποθέσεις αδειοδότησης και λειτουργίας των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών που λειτουργούν εντός νομικών προσώπων των δήμων ή υπηρεσίας των δήμων

ΠΟΕ ΟΤΑ: 24ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία στις 20 Νοεμβρίου. Κάλεσμα για συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια.

Σε δίκη στέλνει τον δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου τον Ιούνιο ο εισαγγελέας

Έγγραφο του ΥΠ.ΕΣ. για την επικαιροποίηση των ειδικών περιγραμμάτων θέσεων εργασίας: ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:ΔΙΠΑΑΔ/ΠΡΟΣ/513/οικ.17442/10-10-2024

ΒΥΡΩΝΑΣ: Συγκέντρωση στο Δημαρχείο πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι απαιτώντας να δοθούν λύσεις στα προβλήματα

Νέο χαράτσι στους πολίτες από την κυβέρνηση της ΝΔ

Ε.Α.Σ. Εργαζομένων Δήμου Αλίμου: Καταγγελία για συνεχή και σκόπιμη υποβάθμιση της νόμιμης λειτουργίας του Συλλόγου από τον πρόεδρο, την αντιπρόεδρο και τη γραμματέα.

Όχι του Δημάρχου Χαλανδρίου σε εργαζόμενους του προγράμματος ΟΑΕΔ 55-Plus(1+1)

Καθορισμός μηνιαίας αποζημίωσης των ασκούμενων φοιτητών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Εργατικό ατύχημα στο Ρέθυμνο. Δύο εργαζόμενες υπέστησαν εγκαύματα από καυστικό υγρό μπαταρίας που είχαν πετάξει σε κάδο ανακύκλωσης.

Γνωμοδότηση (136/2023) της Β΄ τακτικής ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (Ν.Σ.Κ.) για την αναγνώριση προϋπηρεσίας, εκτός Δημοσίου, υπαλλήλων που είχαν καταθέσει αίτηση για την αναγνώριση πριν από την μετάταξή τους σε ανώτερη κατηγορία /εκπαιδευτική βαθμίδα. Ανάκληση αποφάσεων αναγνώρισης χρόνου υπηρεσίας.

ΥΠΕΣ: Προσλήψεις τακτικού προσωπικού στο Δημόσιο Τομέα για το 2025