Δήμος Καισαριανής: Αδιάφορη η δημοτική αρχή στα προβλήματα των εργαζομένων στο ΚΕΠ

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων

Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και προκλητική επίθεση που δέχτηκαν πριν λίγες μέρες για άλλη μια φορά οι υπάλληλοι του ΚΕΠ Καισαριανής από δημότη διότι θεωρήθηκαν υπαίτιοι για την καθυστέρηση στην διεκπεραίωση υπόθεσης του.

Αυτή η επίθεση έρχεται να προστεθεί στον καθημερινό εκφοβισμό και την τρομοκρατία που δέχονται οι υπάλληλοι του Δήμου από τη Δημοτική Αρχή Βοσκόπουλου που υλοποιεί κατά γράμμα την κυβερνητική πολιτική  στο θέμα των προσλήψεων και  έχει  οδηγήσει τον Δήμο στην υποστελέχωση και σταδιακή διάλυση των υπηρεσιών.

Η δημοτική αρχή στην απρόκλητη αυτή επίθεση που δέχτηκαν οι εργαζόμενοι οι οποίοι προσέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα, όχι μόνο δεν βρέθηκε συμπαραστάτης στο πλευρό των εργαζόμενων αλλά συνέχισε να ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ της σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων. Αντίθετα εδώ και καιρό αποψιλώνει το ΚΕΠ υποβαθμίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του με αποκορύφωμα τη μετακίνηση του φύλακα του ΚΕΠ σε άλλη υπηρεσία.

Απαιτούμε από τη Δημοτική Αρχή:

1. Να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό στην εργασία των εργαζομένων στο ΚΕΠ και να τους στηρίζει, παίρνοντας τουλάχιστον υπόψη τη γνώμη τους απέναντι σε κάθε κακόβουλη συκοφαντία και επίθεση.

2. Να καλυφθούν τουλάχιστον οι κενές οργανικές θέσεις και να γίνουν επιπλέον οι απαραίτητες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με βάση τις ανάγκες του ΚΕΠ προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του, με σκοπό την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση και τήρηση της προτεραιότητας των πολιτών.

Το ΔΣ του Συλλόγου

Σχόλια