Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων Δήμου Αλίμου: Τα μέλη της πλειοψηφίας του Δ.Σ. του Συλλόγου συνεχίζουν να είναι άφαντα κι αμέτοχα στα προβλήματα των εργαζομένων.

 


Πού είναι ο Σύλλογος; Πού βρίσκεται η σημερινή πλειοψηφία του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου Αλίμου;

Άφαντοι από τα προβλήματα των εργαζόμενων που συνεχίζουν να διογκώνονται καθημερινά.

Όταν σκληρά εργαζόμενοι συνάδελφοί μας αντιμετωπίζουν τον Καύσωνα, τα προβλήματα που προκύπτουν στην εργασία, την συνεχή πίεση για εξαντλητικά ωράρια,

 όταν εξαναγκάζονται σε συνεχή εργασία χωρίς ημέρα ανάπαυσης,

όταν τα Μέσα Ατομικής Προστασίας δεν δίνονται ποτέ στην ώρα τους γιατί οι συνδικαλιστές της Συνδικαλιστικής Ανατροπής Δήμου Αλίμου είναι αδιάφοροι, όταν οι υπερωρίες καθυστερούν να καταβληθούν στους εργαζόμενους,

όταν η υπηρεσιακή τους εξέλιξη, σε αρκετό βαθμό, εξαρτάται από το αν είναι συνδικαλιστικά προσκείμενοι στην διοίκηση και αν οι εργαζόμενοι είναι φιλικά συνδεδεμένοι μαζί τους.

Όταν συνεχίζεται ο διωγμός συναδέλφων με πειθαρχικά, έχοντας να αντιμετωπίσουν και την ανυπαρξία του Συλλόγου.

Όταν εργαζόμενοι δεν τοποθετούνται ανάλογα με τα υπηρεσιακά και τυπικά τους προσόντα,

η διοίκηση του Συλλόγου είναι άφαντη.

Συνεχίζουν την παράδοσή τους  από τα προηγούμενα Διοικητικά Συμβούλια του Συλλόγου και οι ίδιοι σχεδόν άνθρωποι συκοφαντούν και προσβάλλουν,  όσους δεν ανήκουν στην παράταξή τους, αποτελώντας με τη δράση τους θανάσιμη  απειλή για τα προβλήματα των εργαζόμενων.

Αυτή τη στιγμή τους λέμε τέλος! Θα κάνουμε την αλλαγή στον Σύλλογο, για τα συμφέροντα των εργαζομένων! Και ζητάμε, όπως είναι υποχρεωμένοι, να κάνουν Γενική Συνέλευση για να ακουστούν τα προβλήματα και να πάμε άμεσα σε εκλογές, γιατί η ανυπαρξία τους αποτελεί τροχοπέδη στη λύση των προβλημάτων των εργαζομένων!

Αλλαγή εδώ και τώρα!

Σχόλια