Ενότητα-Συσπείρωση ΟΤΑ Ιωαννίνων: Για τα αποτελέσματα των εκλογών για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο

 

Ως παράταξη θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που πήραν μέρος στις εκλογές και ψήφισαν το συνδυασμό της ΕΝΟΤΗΤΑΣ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.

Ο συνδυασμός, έβγαλε πάλη, έναν (1) εκπρόσωπο στο Υ/Σ των μόνιμων και έναν (1) στους ΙΔΑΧ.  Κατεβήκαμε για πρώτη φορά.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι  οι εκπρόσωποί μας θα συνεχίσουν - όπως και μέχρι τώρα - να στηρίζουν τα αιτήματα όλων των εργαζομένων, χωρίς παραταξιακά γυαλιά αλλά, με βάση το δίκαιο, συνδέοντας τα προβλήματα με το συνδικαλιστικό κίνημα.

Ο αγώνας μας ήτανε συνδικαλιστικός, καθαρός, διάφανος, χωρίς συμβιβασμούς και ρουσφέτι με τη διοίκηση και τους μηχανισμούς. Με σεβασμό στον κάθε εργαζόμενο και στην εργασία του. Απέναντί μας είχαμε τη ΔΑΣ-ΟΤΑ Ιωαννίνων που «οργίασε» το προηγούμενο διάστημα, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια, συκοφαντώντας  μας - κατά την προσφιλή της τακτική - για να κρύψει αυτό που είναι σε όλους γνωστό, την ιδιαίτερη στήριξη και συμμετοχή που έχει  από μέρος του διοικητικού-διευθυντικού κατεστημένου. Επίσης, ενώ μέχρι τώρα σε κάθε εκλογή είχε την πλήρη στήριξη της ΔΑΚΕ στις ψήφους, σε αυτές τις εκλογές είχε και την συμμετοχή πρωτοκλασάτων στελεχών της ΔΑΚΕ στο ψηφοδέλτιό της…!!! Στελεχών που συμμετέχουν και σε διοικητικά συμβούλια ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΗΜΩΝ (ΝΠΔΔ).  

Η Δεξιά παρέκκλιση της ΔΑΣ-ΟΤΑ Ιωαννίνων δεν μας εκπλήσσει, το βλέπουμε χρόνια, θα έρθουν και άλλα.

Για το 2023: Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους και στις οικογένειές τους, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ. 

Ο νέος ΧΡΟΝΟΣ με την πάλη των εργαζομένων όλου του κόσμου να φέρει την ΕΙΡΗΝΗ στη ΓΗ και την ευημερία στους  ανθρώπους.

Σχόλια