Δήμος Μεσολογγίου: Απαράδεκτη η συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής απέναντι στο σωματείο

 

Το σωματείο εργαζομένων δήμου ιεράς πόλης Μεσολογγίου, με ανακοίνωσή του καταδικάζει «...έντονα τη συμπεριφορά του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων και προειδοποιεί ότι ο Δήμος και οι εργαζόμενοι δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Τέτοιες συμπεριφορές που αγγίζουν τα όρια του ποινικού δικαίου θα μας βρίσκουν πάντα δυναμικά απέναντι, θα φανεί το επόμενο διάστημα...».

«Το ΔΣ του σωματείου παρευρέθηκε, την Παρασκευή 24/9/2021, σε προγραμματισμένη, διευρυμένη, συνάντηση, για να εκθέσει στο Δήμαρχο τα προβλήματα στους χώρους εργασίας, τη διαχείριση απορριμμάτων, την κατάσταση με το ΧΥΤΑ και την εναπόθεση των απορριμμάτων...».

«Αντ' αυτού όμως βρέθηκε αντιμέτωπο με μια στημένη επίθεση υβριστική και συκοφαντική επίθεση απέναντι στους εκπροσώπους των εργαζομένων και υπηρεσιακών παραγόντων. Ο λόγος για να «...επιβάλει να συνεχιστεί η παράνομη απόρριψη  απορριμμάτων εντός του ΧΥΤΑ, αλλά χωρίς ο ίδιος να υπογράφει οποιαδήποτε εντολή...» (Είναι και θρασύδειλος ο Δήμαρχος), «...την ίδια ώρα που ο Πρόεδρος του ΧΥΤΑ αρνούνταν κατηγορηματικά την εναπόθεση των απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ, καθώς αφενός κάτι τέτοιο είναι παράνομο, αφετέρου υπάρχουν επιπλέον και δύο εκθέσεις επιθεωρητών περιβάλλοντος...» που τη θεωρούν παράνομη.

Σχόλια