Αγωνιστική Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Αγ.Παρασκευής: Οι συνάδελφοι εργαζόμενοι έκριναν ότι είμαστε η δική τους φωνή, που αξίζει να υπάρχει δυνατή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων.

 



Η Αγωνιστική Ενωτική  Πρωτοβουλία και όσοι συμμετείχαμε στο ψηφοδέλτιό της, για την ανάδειξη νέου ΔΣ, ευχαριστεί τους συναδέλφους εργαζόμενους που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Δικαίωσαν την κριτική που κατά καιρούς ασκήσαμε για τα εργασιακά ζητήματα αλλά και την αγωνιστική στάση μας, δίπλα στους συναδέλφους μας που διεκδικούν τα δικαιώματά τους και αγωνίζονται για τη βελτίωση των υπηρεσιών του Δήμου μέσα από την ποιότητα που προσφέρει ο δημόσιος χαρακτήρας τους.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη μαχητικότητα ενός Συλλόγου έχουν τα ενεργά  μέλη του, που στηρίζουν τις αποφάσεις και τις ενέργειες των εκλεγμένων μελών του Δ.Σ. και αυτός είναι ο λόγος που μέχρι σήμερα ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αγίας Παρασκευής έχει να επιδείξει έναν τέτοιο ενεργό ρόλο, δίπλα σε κάθε εργαζόμενο. Θεωρούμε ότι με την ενότητα και την ενασχόληση όλων των εργαζόμενων με τα κοινά, θα υπάρχουν πάντα προοπτικές για εξέλιξη. Οι συνάδελφοι εργαζόμενοι έκριναν ότι η Αγωνιστική Ενωτική Πρωτοβουλία  είναι η δική τους φωνή, που αξίζει να υπάρχει δυνατή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Έδωσαν μαθήματα αξιοπρέπειας και βήμα για να συνεχίσουμε δίπλα τους, τους αγώνες για αξιοκρατία και να διεκδικήσουμε τον σεβασμό που μας αξίζει.

Παρά τον καθημερινό τους αγώνα, οι εργαζόμενοι δεν απολαμβάνουν το κύρος που έχει το μέγεθος της προσφοράς τους αλλά πολλές φορές αντιμετωπίζονται από τη Διοίκηση με απαξιωτικές ενέργειες. Δεσμευόμαστε, τιμώντας την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι συνάδελφοι εργαζόμενοι, να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα τους, απέναντι σε κάθε αδικία, δίπλα τους στις διεκδικήσεις, να χρησιμοποιήσουμε εκτός από τον διάλογο και κάθε θεμιτό μέσο προκειμένου να βρεθούν λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για αυξήσεις στους μισθούς, για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και θα συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα για μονιμοποίηση, όλων των συναδέλφων συμβασιούχων.                             Δεσμευόμαστε σε όλες & όλους ότι θα εξακολουθήσουμε να ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, να ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ να ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ όλες & όλους όπως έχουμε αποδείξει ως τώρα, να ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ για ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ενάντια σε κάθε αδικία με την δύναμη της ενότητας & αλληλεγγύης, μαζί με την υπόλοιπη κοινωνία και να ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ  ένα καλύτερο αύριο!

ΙΟΥΛΙΟΣ 2024

Σχόλια