Εργατικό δυστύχημα στο Λουτράκι: Υπάλληλος του δήμου σκοτώθηκε πέφτοντας από καλάθι γερανού 6 μέτρων

Εργατικό δυστύχημα στο Λουτράκι: Υπάλληλος του δήμου σκοτώθηκε πέφτοντας από καλάθι γερανού 6 μέτρων
Φωτογραφία αρχείου

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στα Ίσθμια κατά τη διάρκεια κλαδέματος δέντρων

Κατέληξε ο 58χρονος υπάλληλος του Δήμου Λουτρακίου, ο οποίος ενώ βρισκόταν σε γερανοφόρο καλάθι και κλάδευε τα δέντρα έπεσε στο έδαφος από ύψος 6 μέτρων. Ο υπάλληλος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου με βαριά τραύματα, καταλήγοντας νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 9/8.

Σύμφωνα με το korinthos.tv, το τραγικό περιστατικό συνέβη στα Ίσθμια κατά τη διάρκεια κλαδέματος δέντρων.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε στο νοσοκομείο τον άτυχο 58χρονο. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Το ΜΕΤΑ-ΟΤΑ εκφράζει τη λύπη του για τον πρόωρο και άδικο χαμό του συναδέλφου μας και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλεί το σύλλογο των εργαζομένων του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας, καθώς και τις αρμόδιες αρχές να ελέγξουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα, αν είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, αν είχε γίνει εκτίμηση κινδύνου, αν η υπηρεσία του είχε χορηγήσει όλα τα απαραίτητα Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) και αν ο άτυχος εργαζόμενος τα φορούσε και αν υπήρχε χειριστής του γερανοφόρου, καθώς και αν είχε γίνει ο απαραίτητος μηχανολογικός και τεχνολογικός έλεγχος του οχήματος.

 

Σχόλια