ΕΑΣ Εργαζομένων Δήμου Αλίμου: Να δοθούν οι κανονικές άδειες των εργαζομένων και το υπόλοιπο των αδειών του προηγούμενου έτους, σε όσους οφείλονται.



Χαιρετίζουμε τον καθημερινό, άοκνο αγώνα των εργαζομένων του Δήμου Αλίμου, που κρατούν σε υψηλό επίπεδο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και τις καθιστούν σθεναρό συμπαραστάτη των δημοτών και πολιτών.

Για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος, οι εργαζόμενοι επιδεικνύουν υπερβάλλοντα ζήλο, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Για αυτό τον λόγο, αξιώνουμε η Υπηρεσία να σεβαστεί το δικαίωμα του εργαζόμενου στην άδεια. Η εντατικοποίηση στους χώρους εργασίας δεν έφερε ποτέ καλά αποτελέσματα. 

Αιτούμαστε να καταβληθούν οι άδειες, ώστε να επιτευχθεί το εύλογο διάστημα ξεκούρασης , αλλά και το υπόλοιπο των αδειών του προηγούμενου έτους, σε όσους οφείλει η Υπηρεσία, όπως ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία, ώστε να να μπορούν οι εργαζόμενοι να συνεχίσουν να εργάζονται με ασφάλεια όλη την υπόλοιπη χρονιά.

Για μια ακόμα φορά, το προεδρείο του Συλλόγου απουσιάζει από τα καθημερινά προβλήματα των εργαζόμενων, για τα οποία οφείλει να επιληφθεί. Καταγγέλλουμε την ανυπαρξία του και στο θέμα καταβολής των αδειών των εργαζομένων, αιτούμαστε έκτακτη σύγκλιση του Δ.Σ. και για αυτό το θέμα, αιτούμαστε ξανά Γενική Συνέλευση και εκλογές!

Σχόλια