ΣΕ-ΟΤΑ Νομού Λάρισας: Καταγγελία για τραμπούκικη συμπεριφορά σε βάρος της Αντιπροέδρου του Συλλόγου

 


Όπως δημοσιεύτηκε στο https://www.larissanet.gr/  το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Ν. Λάρισας, προχώρησε σε καταγγελία για τραμπούκικη συμπεριφορά, μέλους του ΔΣ σε βάρος της αντιπροέδρου του συλλόγου Βέτας Βίτκου. 

Πιο αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει τα παρακάτω: 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Ν. Λάρισας σε ανακοίνωσή του επισημαίνει τα εξής:

«Καταγγέλλουμε τη στάση του μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου και μέλους της ΔΑΣ Γκαραλιάκου Ζήση ο οποίος με ακατανόμαστες φράσεις και ύβρεις επιτέθηκε στην αντιπρόεδρο του Συλλόγου Βίτκου Ελισάβετ γιατί άκουσον – άκουσον τόλμησε να απευθυνθεί σε συνάδελφο για την πείσει να μην αποχωρήσει από τον Σύλλογο.

Ο συγκεκριμένος συνάδελφος στη συνεδρίαση μαινόμενος απευθύνθηκε σε όλα τα μέλη του Δ.Σ λέγοντας ότι θα της κόψει τα πόδια αλλά και σε όποιον άλλον μιλήσει σε μέλη της ΔΑΣ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θεώρησε ότι η όλη συμπεριφορά είναι τραμπούκικη και αντιδημοκρατική και παραπέμπει σε άλλες εποχές.

Πιστεύουμε ότι ο Σύλλογος Εργαζομένων είναι σχολείο συνεργασίας για τη λύση των οξυμένων προβλημάτων και όχι πεδίο αντιδημοκρατικών ενεργειών.

Κάθε τέτοια ενέργεια και πρακτική είναι καταδικαστέα από το Δ.Σ. του Συλλόγου και θα καλούμε τους Συναδέλφους να τις απομονώνουν.

Σχόλια